HTML

blog

itt a szabadidőmben írt dolgokat teszem ki, irományokat, gondolatokat

Friss topikok

  • Gerják Tímea: Szidjátok pl. az emo-kat mert szerintük szar ez a világ.......bezzeg ti is azt állítjátok, hogy "v... (2009.04.03. 20:21) Kövesd a tömeget!
  • Gerják Tímea: Szerintem csak akkor kell véleményt nyílvánítani, ha arra kérnek. Toleranciára szükség van!....a b... (2009.03.10. 13:36) Nem vagyok toleráns
  • Sz.B.Hanna: Erre most mit lehet mondani? A férfi embernek tényleg két nagyon fontos dolog van a xxi. sz. - ban... (2009.03.08. 14:28) A férfiak legnagyobb dilemmája
  • Sz.B.Hanna: Ez nem egy átlagos novella, vagy elbeszélés. Tetszik, hogy van benne tanulság, hogy érezni lehet a... (2009.03.08. 14:13) A zöld, a bíbor, és a fekete

Linkblog

A férfiak legnagyobb dilemmája

2009.02.23. 23:49 Antistatisch

Bizonyára rengeteg sorstársam fejében előfordult az a problémakör, hogy mihez is kezdjen a szabadidejével, feltéve persze ha az illetőnek van barátnője és számítógépe. A nő, mint individum évezredek óta uralja a férfiak gondolatait, a legtöbbeknél nagy sikerrel, az informatika térhódítása viszont szinte csak a közelmúltban kezdődött el, mégis sokunk felett már - már olyan hatalommal rendelkezik, hogy el sem tudnánk képzelni ez életünket nélküle. A gond ott van, hogy nők nélkül sem. Vegyük hát sorra, miket kell számba vennünk a választás előtt.

         Kezdjük azzal, ami mindenképp a legelső élmény, mikor főszereplőinkkel találkozunk, a külső. Tény, hogy a moddingnak köszönhetően manapság elképesztően szép gépeket tudnak készíteni, viszont az biztos, hogy nem képesek olyan esztétikai élményt nyújtani, mint egy kedves arc, vagy egy formás fenék. Ami viszont a computer mellett szól, az a zsákbamacska effektusnak köszönhető, hiszen attól, hogy egy nő csinos vagy szép, egyáltalán nem biztos, hogy ha, mikor megszólal, ugyanúgy tetszeni fog. Ezzel szemben, mielőtt megveszünk egy gépet, akár az interneten, akár az üzletekben fel tudnak minket világosítani, hogy mire is számítsunk, hiszen az adott configot, vagy legalábbis a részeit, valaki már biztos letesztelte, vannak róla tapasztalatai, és ezeket hajlandó megosztani velünk, mégis érintetlenül kerül hozzánk az áru.

         Ha dönteni szeretnénk, mindenképpen figyelembe kell vennünk a hasznosság tényezőjét, és az adott felhasználási módok értékét. Na már most: egy számítógéppel ma már rengeteg dolgot el tudunk végezni, még olyan is létezik, amibe kávéfőző van beleépítve. Tény, hogy ezzel nagyon megkönnyítik az életünket, viszont biztos vagyok benne, hogy egy egészséges férfiember sokkal nagyobb hasznosságúnak vél egy kedves szép hölgy társaságában eltöltött éjszaká(ka)t, mint hogy ki hány botot ölt le egy kör alatt a Cs-ben.

         Sajnos ez itt nem az újvilág, főleg így a gazdasági válság idején, így kénytelenek vagyunk figyelembe venni választásunk anyagi vonzatát is. Így jártunk, a pénztárcánk mindig le lesz szívva, de nem mindegy, hogy hogyan. Mindenkinek maga kell eldöntenie, hogy mit szeretne: inkább néhány évente költ egy nagyobb összeget, hogy a gépe ismét régi pompájában ragyogjon, vagy egyszer befektet egy olyan gépbe, amire sokáig nem kell költeni, vagy, beszerez egy hölgyet, akire mindig kell költeni, de többnyire kisebb összegeket. Ez van, ezt nem lehet megúszni, viszont a nőnél is dönthetünk úgy, hogy néhány évente beszerzünk egy frissebb változatot, ki – ki a maga választása ez.

         Azt hiszem, már mindenki rájött, hogy nincs mit tenni, mind a kettőre szükségünk van, ma már egyik nélkül sem tudunk teljes életet élni, az élet már csak ilyen kegyetlen, viszont legalább nem kell meghoznunk egy nezéz döntést.  A szabadidőnket be kell osztani szépen, hiszen nincs élet nő nélkül, viszont kell valami, amivel kipihenhetjük őket.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamicsakjott.blog.hu/api/trackback/id/tr40962132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sz.B.Hanna 2009.03.08. 14:28:05

Erre most mit lehet mondani? A férfi embernek tényleg két nagyon fontos dolog van a xxi. sz. - ban. A technika és a nő. Így van ez a kezdetektől fogva, csak akkor a nővel szemben nem a számítógép állt. De a nő az mindig az egyik lehetőség a sok közül. "Nők nélkül a férfiak semmit nem tudnának kezdeni, minden nagy történelmi személy mögött, ott állt az asszony, és ő mondta meg, hogy mi hogy legyen" - by Farkas Gergő (sn) ...

Lényeg a lényeg ... jól megfogalmaztad. Tetszik :)
süti beállítások módosítása